El Mataró no passa de l'empat i es jugarà l'ascens al camp de l'Aguilas

Els de Jaume Creixell van fallar un penal amb l'1-0 i l'empat de Torrecilla els obliga a marcar com a mínim un gol per aconseguir l'ascens

El C.E. Mataró es jugarà l'ascens a 2ª B al difícil camp de l'Aguilas, cap equip ha guanyat allà aquesta temporada, després de l'empat aconseguit ahir al Carles Padrós.El partit va tenir alternatives constants i la victòria hauria pogut caure de les dues parts, tot i que el Mataró, que va fallar un penal amb l'1-0, va fer globalment més mèrits.

El partit es va posar de cara ben aviat pels Mataronins que als 5 minuts ja guanyaven per 1-0 després que Kiku marqués un clar penal comès sobre el capità Sauras. Tres minuts més tard un rebuig amb la mà del central Rueda va tornar a ser assenyalat com a penal. Aquest cop l'encarregat del llançament va ser Àngel, pero el seu xut el va aturar el porter Duro en una gran intervenció. L'Aguilas, que va jugar al límit del reglament, només va poder empatar de falta directa que l'exmataroní Torrecilla va ajustar al pal del porter. Amb l'empat es va arribar a la mitja part. En la represa l'Aguilas va sortir a pel partit i en una doble ocasió de Castillo (48' i 50') el porter Miguel Angel va estar encertat en l'un contra un. L'oportunitat més clara del partit, però, va estar a les botes de Molina qui després de plantar-se sol davant el porter visitant i ajustar la pilota al pal dret de la porteria va veure com Duro arribava de manera increïble i tornava a salvar el seu equip d'un gol segur. L'Aguilas va veure com a bo el resultat i el Mataró es va fer, sense encert, amb el control del partit. Un més que possible penal del central Rueda i un centre-xut d'angel sobre el temps reglamentari van tancar un partit en el que el Mataró va fer més mèrits que l'Aguilas per aconseguir la victòria.

Creixell confia en la victòria

El tècnic Mataroní no va dubtar en cap moment en assenyalar el resultat final com a “enganyós”, ja que “en els primers 20 minuts el partit podria haver sigut completament diferent”. Creixell va felicitar als seus jugadors dient que “no els hi dono un 10... sinó un 20, han deixat l'última gota de sang al terreny de joc” i confia que el Mataró, fent el seu partit, pugui aconseguir l'ascens davant un equip que ara és “favorit” i té un” 60% de possiblitats per un 40% nostre” de passar l'eliminatòria. L'autor del gol, Kiku, es va mostrar decebut pel fet que “hem desaprofitat l'ocasió de sentenciar el partit” pero va assegurar que tot i que l'Aguilas es el favorit “hauran de còrrer molt per guanyar-nos”, ja que “allà marcarem segur”.