El Mataró no afluixa i continua perseguint el líder Hospitalet

Angel va fer l'únic gol de la victòria a Rubí (0-1) que manté l'equip en segona posició abans de rebre el primer classificat diumenge que ve

El Mataró no va decebre a Rubí i va aconseguir una victòria que el manté a tres punts del líder, L'Hospitalet, que continua intractable i visita el municipal mataroní el proper cap de setmana.

Els de Jaume Creixell no ho van tenir fàcil a Can Rosés, on el Rubí no va meréixer la derrota. L'inici trepidant dels groc-i-negres, que van sortir a per totes desde el primer minut, confirmava el respecte dels mataronins per l'equip local, que només havia perdut dos partits a casa. El Rubí, poc a poc, va aturar l'arrancada impetuosa del seu rival i va començar a controlar la pilota, optant el CE Mataró per les sortides al contracop. La primera meitat va ser molt escasa en ocasions i només Bayarri, amb un xut de falta, va fer lluir Miguel Angel.

L'inici del segon temps va ser com el primer, amb un Mataró llançat en busca del gol. Sauras va fallar un u contra u amb el porter Ramon i, com en la primera meitat, el Rubí va començar a despertar a partir del quart d'hora. A la mitja hora, Mayoral va arribar a la línia de fons i va cedir enrera, però Corral no va arribar a la rematada. A la contra, Samuel i Angel van repetir aquesta mateixa jugada, però amb resultat molt diferent. El golejador mataroní no va fallar i va marcar el 0-1 amb que acabaria l'encontre. El Mataró continua, d'aquesta manera, el seu frec a frec amb L'Hospitalet.