El Mataró ja és líder en solitari després d'empatar amb el Palamós

Els groc-i-negres no van poder sumar la novena victòria consecutiva (1-1), però van aprofitar la derrota de l'Hospitalet per deixar-los enrera

Els groc-i-negres necessitaven els tres punts per allargar la seva ratxa victoriosa fins els nou partits, però el Palamós va arribar disposat a no permetre-ho. Les armes dels de Juli Torrent van ser un mig del camp molt poblat que no va deixar fer als jugadors mataronins el joc ràpid i incisiu que normalment practiquen a casa.

La primera meitat va ser molt dolenta. El Palamós es limitava a pressionar l'equip groc-i-negre cada vegada que aquest trepitjava camp rival. Així, els atacants mataronins no aconseguien rebre pilotes clares. D'aquesta manera, la única manera en què els de Creixell intentaven crear perill era amb llançaments llunyans. Fernando i Molina ho van intentar, però Bayona no va tenir cap problema per fer-se amb la pilota.

Després d'una primera meitat amb pocs minuts reals de joc, la segona semblava que aniria pel mateix camí, però Oscar i Angel van aconseguir trenar una jugada que va acabar amb el gol del mataroní, per tot l'escaire. Era l'1 a 0 i semblava que aquest marcador faria variar la dinàmica de l'encontre. Malgrat el resultat, el Palamós no va estirar massa les línees i els seus atacs eren bastant tímids. Tampoc els groc-i-negres no van tenir ocasions molt clares per fer el 2-0. Però la sort va fer costat els visitants. Tomàs va sortir a poc del descans i, després d'una gran jugada personal, va establir, desde fora de l'àrea, l'1 a 1 definitiu, un resultat que acaba amb la ratxa de victòries consecutives dels mataronins.