capgros.com

El Mataró guanya de forma brillant L'Hospitalet (1-3)

Els groc-i-negres van van superar un equip que encadenava quatre victòries consecutives i no havia rebut cap gol en contra a casa

El Mataró va superar amb justícia un L'Hospitalet que venia de guanyar quatre partits consecutius i va acabar perdent el seu primer partit a casa. Els de Jaume Creixell van ser superiors en tot moment i van jugar moments de gran futbol.

El tècnic groc-i-negre va demostrar un gran coneixement del seu ex equip, al qui va saber lligar en curt amb un equipo molt compacte darrera i que va controlar a la perfecció la construcció del joc local. Als 36 minuts, Angel ja havia col.locat el 0-2 al marcador que, després de l'expulsió de Sierra, semblava que havia sentenciat el partit. Els locals, entrenats per Roberto Elvira, van reaccionar gràcies a les expulsions de Jordi Rodríguez i Lluís Sauras, però, tot i jugar amb nou homes, i malgrat que Pacheco fes l'1 a 2 abans del descans, mai es van venir avall. De fet, el Mataró va acabar sentenciant a tres minuts del final amb una jugada de traca i mocador. Oscar va sortir del seu propi camp i va superar a tots els rivals que li sortien al tall per, quan va ser a l'àrea, va batre per sota al porter local Eduardo. En definitiva, una gran victòria que dóna més prestigi al quadre de Jaume Creixell.

El tècnic mataroní es va mostrar eufòric després de l'encontre i va explicar que "tinc un grup molt lluitador i ja vaig avisar que seriem un equipo molt difícil de guanyar". A més, va afegir que "L'Hospitalet és un equip que aprecio molt i per aquesta raó no he celebrat els gols".