Un partit al  pavelló Josep Mora.
Un partit al pavelló Josep Mora.

El Mataró Feimat s'exhibeix en el darrer partit de lliga

L'equip acaba la temporada novè amb 11-15 de bagatge.

El Mataró Feimat va aconseguir el diumenge la darrera victòria de la temporada, l'onzena en 26 jornades. Els mataronins, salvats des de fa algunes jornades, van imposar-se clarament al JAC Sants per 98-64 en un enfrontament que donava per finalitzat el curs competitiu dels de Charly Giralt amb un bon regust de boca. L'equip acaba amb un bagatge d'11-15 i la novena posició aconseguida.

El partit va començar molt bé pels interessos del Feimat, que mogut per intentar acomiadar al Josep Mora la temporada de la millor manera possible van desplegar un gran joc ple d'encerts en totes les facetes. Això va permetre un primer parcial de 29-11 letal, ampliat en el segon quart amb el 32-15 amb el que es liquidava el partit a la mitja part.

Solé amb 27 punts i 4 rebots i Romero amb 21 punts i 8 rebots van ser els que van marcar el ritme de l'equip on els 11 jugadors van tenir minuts i tots van anotar. Amb números espectaculars (68% d'encert en tirs de dos, 50% en triples i 34 rebots defensius) l'equip va saber mantenir l'avantatge tot i perdre el tercer parcial per 17-18. Només el capítol de rebot ofensiu va ser pobre (2), però innecessari veient aquest encert per sobre del 60%. Finalment, un darrer quart entretingut (20-20) donava per tancada la temporada EBA a Mataró.