Bàsquet UE Mataró Calvià

El Mataró Feimat perd el primer partit de la temporada

Els mataronins es van desinflar en la pròrroga.

El Mataró Feimat va encaixar diumenge la primera derrota de la temporada en el partit que van disputar al Josep Mora davant el  Calvià. Els mataronins, que arribaven a la tercera jornada invictes, van acabar claudicant davant un rival que va capgirar la situació en el darrer període i va estar molt més encertat en la pròrroga. L'esplèndid partit de Serratacó -i ja en van tres- amb 30 punts i un 65% d'encert en tirs de camp no va ser suficient per impedir la primera ensopegada del curs i la primera a casa.

Els unionistes van agafar els primers avantatges en un tram inicial de partit on va haver-hi alternatives constants al marcador. El Calvià, que no venia amb un bon inici de temporada després de sumar una derrota en un partit de lliga, buscava el seu primer triomf a terres mataronines. El 18-17 ho deixava tot obert. El segon període va servir perquè els locals ampliessin la diferència fins els vuit punts al descans gràcies a ajustaments en defensa que van impedir segones jugades del Calvià.

A la represa el partit semblava ja sentenciat. Un Feimat molt encertat (33% de triples amb 7 de 21 en el total) seguia comandant el marcador i obrint forat al lluminós. 22-17 i victòria parcial de 13 punts. Això, però, no duraria gaire. El Calvià va provar sort amb el tir exterior i amb un encert important en moments clau de jugadors com Matemalas i Argos, i això va provocar que clavessin gairebé 30 punts en un parcial i empatessin el partit. A la pròrroga, els visitants van estar molt més sencers i amb la moral pels núvols després d'aixecar un matx que s'havia posat magre, per endur-se finalment el triomf per 82-90.