-
-

El Mataró Feimat creu en la permanència i supera el Cornellà

Els unionistes es col·loquen a dues victòries de sortir del descens.

El Mataró Feimat creu. Els unionistes van superar el cap de setmana passat al Cornellà per 76-63 en un partit que estava marcat al calendari. Després de perdre abm el líder, els de Charly Giralt saben que tenen tres jornades que són tres finals si volen mantenir la categoria. La primera va caure favorable als interessos dels mataronins, que veuen la permanència a dues victòries. Gran partit de Santi Serratacó, que va anotar 18 punts i va estar ben acompanyat per David Romero amb 16.

I això que el partit va començar força malament pels interessos dels mataronins, que no van saber aturar l'inici del Cornellà i van tenir força problemes per mantenir-se a prop en el marcador. Així les coses, l'equip perdia 17-24 en el primer període. Molt millor va ser el segon quart, on jugadors com Romero, Serratacó i Ike van començar a anotar, sobretot en penetracions i sota cistella per mantenir un bon ritme anotador (20) mentre l'equip es feia molt fort en el rebot defensiu i assecava als visitants: només nou punts.

La història es va repetir en la segona part. Primer amb un Cornellà que va sorprendre de nou arrencant després del descans i un Platges que no estava gaire encertat. Amb el parcial de 14-20 es va arribar al moment decisiu. I allà ni el Platges de Mataró ni el Josep Mora van defallir. Els mataronins van tornar a fer-se forts en defensa i van empènyer amb molt més encert de cara a cistella mentre el Cornellà es precipitava en veure que se'ls escapava el matx. Finalment, 25-10 i victòria per deu punts de diferència.