El Mataró continua invicte a casa després d'igualar un 0-2 en cinc minuts

Els groc-i-negres van estar a punt d'encaixar la primera derrota a casa davant el Barça C, però no es van rendir mai i van salvar l'empat

La primera derrota de la temporada a casa va estar molt a prop. Les coses es van complicar de bon principi ja que el Barça C es va avançar molt aviat, al minut 7, gràcies a un gol de Jordi. El gol va ser un cop pels groc-i-negres, que, de tota manera, no es van enfonsar i van iniciar el treball per aconseguir una remuntada que no va arribar. Els minuts passaven i els blaugrana mantenien l'avantatge en el marcador que els feia jugar còmodes al municipal. Però el millor encara havia d'arribar.

Quan restava un quart d'hora pel final, un penal transformat per Manolo (74') va ser, paradoxalment, la clau de la remuntada mataronina. Després de fer el 0-2, el jove jugador del filial del Barça va dirigir-se al públic fent-lo callar amb el dit índex creuant-se els llavis. El gest va ser reprimit per l'àrbitre amb la tarjeta vermella directa i, a més, va provocar la ira de l'afició mataronina, que va increpar el jugador i, de rebot, animar amb totes les seves forces l'equip. De fet, Manolo va haver de ser acompanyat pels groc-i-negres Manolo Jiménez i Vicente cap al seu vestuari per evitar qualsevol acció desmesurada de l'afició local.

Amb un quart d'hora per arribar al final, el Mataró va fer una demostració de força i, en una comunió perfecta amb el públic, va iniciar el camí de la remuntada. Angel, al minut 82 va fer l'1 a 2, que va esperonar més l'equip de Jaume Creixell. Encara restaven vuit minuts, però, tres minuts més tard, Kiku va aconseguir el que seria el 2-2 definitiu. Marc Velasco, en el temps de descompte, va poder fer el 3-2, però finalment el dos equips es van repartir els punts.