Salva Fernández

El Mataró, a 180 minuts de l'ascens

Després de superar la primera eliminatòria davant el Santa Eulalia, els groc-i-negres s'enfronten ara amb l'Aguilas, amb el factor camp en contra

El Mataró es troba a 180 minuts de recuperar la Segona Divisió B un any després de baixar a Tercera. Els groc-i-negres van fer bo l'únic gol marcat a l'eliminatòria davant el Santa Eulàlia per Kiku Rimblas a l'anada i, amb l'empat a zero a casa, jugaran la segona ronda de la promoció davant l'Aguilas.

El 0-0 final va ser reflexe del que va ser el partit, avorrit i sense ocasions a cap de les dues porteries. De fet, els d'Eivissa no van xutar mai entre els tres pals de la porteria defensada per Miguel Angel. El Santa Eulàlia ho va intentar, però els homes de Jaume Creixell mai van passar problemes per mantenir el marcador sense gols. El conjunt groc-i-negre es va mostrar molt sòlid i ben posicionat al camp, sense necessitat de buscar la porteria contrària amb urgències. De fet, la pressió era tota pels visitants, que no sabien com desfer l'entramat defensiu local. La primera meitat, sense ocasions, va donar pas a una segona part amb més perill a ambdues porteries, però també sense encert. Van ser els mataronins els que van disposar de les millors ocasions per sentenciar definitivament. L'entrada de Sauras va donar més mobilitat en atac i Angel i Molina van poder fer l'1 a 0. La pilota no va entrar, però el Santa Eulàlia, lluny de creure en si mateix, va renunciar a intentar-ho. El Mataró ho va aprofitar i el marcador ja no es va moure.

El tècnic, Jaume Creixell, va oblidar-se al moment del partit amb el Santa Eulàlia i va explicar que "tinc ganes que arribi diumenge. L'Aguilas ja es pot anar preparant perquè el meu equip, quan arriba a una final, és per guanyar-la". En el mateix sentit va comentar Samuel que "Ara més que mai hem d'anar a tope. Queden dues setmanes i el cansament ja no ens afecta. Hem d'acabar com tothom vol que acabi aixo: amb el títol de Copa Federació a la butxaca i amb l'ascens a Segona B".