El Korfbal Valldemia perd per la mínima davant el segon classificat (11-10)

Els mataronins recuperen el bon joc de la temporada passada

El partit que enfrontava el KEKA de Terrassa (segon classificat) i el Valldemia (últim) va ser tot un espectacle: els de Mataró van dominar durant tot el partit i els locals van haver de patir de valent per atrapar el marcador dels mataronins. El joc que van fer els de Valldemia va ser infinitament superior al mostrat pels locals, que es van contaminar pels crits de la seva afició, que va faltar el respecte als visitants al llarg de tot el partit, i van omplir de nerviosisme el joc dels de Terrassa.

El partit va començar molt bé pels visitants. La diferència de posicions en la classificació entre un i altre equip no és va fer latent en cap moment, i els deValldemia ràpidament es van posar per davant dels locals. Els de Terrassa molt nerviosos veien com els de Mataró feien un joc molt superior al seu, i es deixaven endur pels comentaris que feien els seguidors que restaven a les graderies veient el partit. D'aquesta manera, el descans va arribar quan el marcador assenyalava un 6-7 favorable als mataronins.

La segona part va ser molt semblant a la primera. El joc dels de Valldemia posava cada cop més nerviós l'equip de Terrassa que, pels resultats obtinguts, és el segon millor a la lliga. Arribats a aquest punt, els locals van començar a apretar motors i van aconseguir desmarcar-se dels mataronins i establir una diferència de 3 punts. Els de Mataró, però, en la seva millora de joc, no van poder estar-se'n i van aconseguir atrapar-los en el marcador. Amb el partit sentenciat (10-10), a l'últim minut, l'àrbitre va xiular un penal inexistent de Clara Camino sobre una jugadora del KEKA, que va suposar la victòria local.

Korfbal Valldemia: Gerard (3), Silvia, Raül (2) - Joan (1), Cristina, Oscar (1), Clara (3).