El Juvesport empata al camp del líder i dóna vida a la lliga

Llàntia, Mataronesa i Rocafonda no fallen i apreten al capdavant, mentre que Valldemia, Liverpool i Juventus guanyen també els seus partits

L'empat del Juvesport al camp del líder, el Poble Nou, ha deixat els primers llocs en un coixí de punts molt petit. La distància del líder s'ha reduït a tres punts, i la diferència entre el segon i el cinquè classificat és només d'un punt. En segona línia, només el Cirera va caure davant la Mataronesa, mentres que Valldemia, Liverpool i Juventus van guanyar els seus respectius partits. La lliga, a falta de sis partits pel final, es posa més emocionant que mai.

Els dos primers classificats, Poble Nou i Juvesport, es disputaven el partit de la jornada. Una victòria del líder l'hauria permès allunyar-se dels mataronins, però l'empat a dos apreta la part d'adalt. La prmera part es va decantar per la banda dels mataronins, que a cinc minuts del descans s'avançaven amb un gol gràcies a la mala sortida del porter local. En la represa, però, el Poble Nou va sortir a per totes, i en deu minuts, Abdul marcava dos grans gols, el segon de falta directe. Tot i això, el Juvesport no es va donar per vençut, i en una nova pilota penjada al segon pal, els mataronins van aconseguir l'empat a dos definitiu.

La Llàntia va golejar a domicili al Ronda per un clar 2 a 6 que el porta fins la segona posició. El partit va estar molt disputat en tot moment, i tot i que els verds ja guanyaven per 0 a 2 als vint minuts de partit, els locals van escurçar distàncies i es van posar de nou dins el matx. A la mitja part, l'1 a 3 no va ser suficient, i els locals tornaven a acostar-se al marcador. A partir de llavors, però, i després que el Ronda apretés de valent, la Llàntia va fer valer la seva qualitat i amb el quart gol va sentenciar a un rival que no va aguantar el ritme i va acabar baixant els braços.

La Mataronesa va aconseguir una importantíssima victòria al camp del Cirera per 0 a 1 que els porta a la tercera plaça, empatats a punts amb la Llàntia. El partit va estar molt disputat, i va començar amb l'iniciativa dels visitants durant els primers compassos del matx. Tot i això, el Cirera va estirar línies i va gaudir de bones ocasions per avançar-se al marcador. En la represa, un gol de Marcos, precedit per una falta prèvia sobre Chía, donava avantatge al marcador a la Mataronesa, que patiria fins el final. El domini de la pilota va caure de part dels cirerencs, amb diverses oportunitats per empatar, però el resultat no es va moure.

El Rocafonda, per la seva banda, empata a la quarta plaça amb el Juvesport, després de golejar 0 a 11 al Sussanenc. Miki, amb quatre gols, i Juse i Dani, ambdós del filial, amb un gol cadascú, van ser el més destacat d'un matx que no va tenir gaire història i en el que va destacar els vuit gols que van fer els mataronins en el segon temps.

El Liverpool va golejar al Llavaneres per 5 a 1 en un partit que es va posar molt de cara ben aviat. Als cinc minuts, el central del Llavaneres era expulsat per una entrada al ser últim hora, i això va condicionar tot el partit. Amb un tres a zero abans del descans, el matx no va tenir més història. Cal destacar el hat-trick de Carlitos, mentre que la nota negativa va ser la d'un jugador del Llavaneres que va haver de ser traslladat amb l'ambulància a l'hospital després de caure malament i trencar-se, segons es comentava en primera instància, els lligaments del genoll.

La Juventus va guanyar a l'Argentona per 3 a 1 i segueix enganxat a l'estela del Liverpool. Els argentonins van començar dominant el partit, tot i que no van tenir cap arribada clara durant els primers 45 minut. La Juventus, amb un gran gol de Silva, regatejant el porter, i amb un fort xut d'Enric a passada del mateix Silva, marcava dos gols en vint minuts en, practicament, les dues primeres arribades. LA segona part va continuar amb el control de l'Argentona, però sense acabar amb perill les jugades. Enric va marcar de penal, però l'apàrbire el va fer repetir, i el seu xut va anar al pal. L'Argentona escurçava distàncies amb un gran gol de Pirri, però en temps afegit, Puchi, l'avi de la lliga, s'estrenava aquesta temporada a la sortida d'un córner.

La classificació, després de la golejada del Valldemia al camp del Palau, és la següent:1-Poble Nou 55p. 2- Llàntia 52 p. 3-Mataronesa 52p 4- Juvesport 51p. 5- Rocafonda 51p. 6- Valldemia 43p. 7- Liverpool, 40p. 8- Juventus 35p . 9- Cirera 32p. 10- Ronda 22p. 11- Argentona, 22p. 12- Llavaneres, 17 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 1p