El Juvenil del Mataró guanya a casa davant l'Hospitalet

Els groc-i-negres aconsegueixen la seva primera victòria a la Lliga Nacional al guanyar 3 a 2 a un dur Hospitalet

Els juvenils del C.E. Mataró ja saben el que és guanyar a la Lliga Nacional. Dissabte van vèncer a casa, en la segona jornada, a un dur Hospitalet que sense fer un bon partit va tenir als groc-i-negres contra les cordes. Un gol del central David a dos minuts pel final donava els primers punts dels mataronins en un partit molt dur que es va complicar des de bén aviat. Els locals van veure com en la primera jugada Lluís adelantava als visitants rematant un córner a l'àrea petita. Era el minut 3 i l'Hospitalet ja tenia el que volia. 5 minuts més tard jordi enviava una xut llunyà al pal, era el primer avís. A la mitja hora de joc, però, el davanter Alex va empatar el partit al aprofitar-se d'un rebot després de fer l'un contra un davant el porter. El mateix jugador seria protagonista en una jugada que va marcar el partit. l'arbitre assistent va veure com entre ell i el defensa Roger es van agredir i els va expulsar a 5 minuts del final del primer temps.

En la represa l'Hospitalet va tenir l'oportunitat d'adelantar-se de nou en una jugada plena de rebots que va acabar amb un remat de volea al que el porter Roger va respondre amb una esplèndida aturada. Al minut 61, Aitor, que havia entrat en la segona part, va fer una bona internada per la banda esquerra i va batre per sota les cames al porter visitant. Es feia justícia al Carles Padrós, ja que fins el moment el control del partit havia sigut del Mataró. Tot i això, Un Hospitalet més agresiu va buscar l'empat, obra d'Aleix, en un xut llunyà que Roger es va empassar. Amb el 2 a 2, els visitants es van dedicar a repartir llenya per tal de tallar el ritme de partit. A un minut pel final, un remat de David a la sortida d'un córner va establir el 3 a 2 definitiu i va dónar els tres primers punts als groc-i-negres.