Salva Fernàndez

El Juvenil del Mataró es complica per guanyar a un Europa amb deu jugadors

L'Europa va jugar amb deu homes des del minut 9, mentre que el Mataró nova saber sentenciar el partit quan guanyava per 2 a 0

El Juvenil del Mataró va acabar patint per guanyar un partit que s'havia posat molt de cara quan, al minut 9, l'Europa es quedava amb un jugador menys. Tot i anar guanyant bona part del partit per 2 a 0, els mataronins van encaixar un gol en l'últim tram del matx i van acabar demanant l'hora al col.legiat. Al final, victòria per 2 a 1 que acosta a l'equip al quart lloc, ocupat precisament per l'Europa.

Era un partit complicat, però el destí va voler que el camí a trasncórrer fos menys dur del previst. Un error del central gracienc va provocar l'expulsió del jugador i va condiconar el joc del seu equip. El CE Mataró va fer-se amo i senyor d'un partit que havia de ser molt disputat, i que va estar marcat per aquesta expulsió. David al minut 15, i Eudald a la mitja hora, van estar a punt de marcar el primer gol, però el porter i les cames dels rivals ho van impedir.

Eudald, el millor del partit, enviava una falta directe al pal dret de la porteria de l'Europa. Era el preludi del que passaria després. En temps afegit, Eudald recollia una pilota a la frontal de l'àrea i de fort xut marcava l'1 a 0. Gol psicològic i cap els vestidors.

La segona part va continuar amb un Mataró insistent en atac, sobretot gràcies a l'entrada al camp de l'elèctric Aitor. Als quinze minuts de la segona, Un contraatac magistral conduït per Ramon, que la va passar a Eudald, va servir perquè aquest, amb un xut que va rebotar en un central, servís per sentenciar el partit. O això semblava.

A falta de vint minuts pel final, Una falta de Pep molt llunyana va tocar al trevasser i a l'equena del porter mataroní Roger, gol que significava el 2 a 1. Tot i això, El Mataró sortia a la contra amb molt de perill, i podia sentenciar el partit en qualsevol moment. Una nova jugada al contraatac excel.lent, aquest cop a peus de Pablo, la va fallar incomprensiblement Ramón quan estava sol davant porteria.

El partit es va complicar quan Ariño, que feia un minut que estava al terreny de joc, s'autoexpulsava per una patada a destemps. L'Europa apretava, amb un remat que se'n va anar fora per poc i amb un xut de Pep que aquest cop el porter sí que va refusar. En temps afegit, Una agressió d'Aitor al porter va significar l'expulsió directe, però ja no va haver-hi temps per a més.