El Juvenil del Mataró empata a casa amb la Gramanet

Un penal dubtós va permetre als visitants endur-se un punt del Municipal d'esports de Mataró

Tercer empat a consecutiu a casa del Juvenil del Mataró, aquest cop davant la Gramanet. El Mataró continua a mitja taula, i no acaba de sentenciar els partits per poder aspirar a millors posicions. D'aquesta manera, el conjunt groc-i-negre només ha sumat tres dels últims 12 punts possibles.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins. Al minut 12' Alex avisava per primer cop la porteria visitant. Un minut més tard, el Mataró no va poder marcar després de rematar al pal i errar tres xuts dins l'àrea petita en un aldarull del que la Gramanet s'en va sortir amb bastanta sort. Tot i això, una jugada de pissarra permetia al davanter Àlex fer justícia i posar l'1-0 al marcador. El partit es va obrir i al 21' Un gran xut del visitant Carlos el va respondre magistralment el porter local. Un minut més tard, però, el davanter de la 'Grama' es va deixar caure dins l'àrea i l'àrbitre va assenyalar penal. Toni empatava el partit. A partir de l'empat el partit es va trencar i les ocasions van començar a aparèixer pels dos equips. Una vaselina del '9' visitant la treia el porter a la sortida, i 10 minuts més tard David II enviava, en un remat claríssim pel Mataró, la pilota al travasser.

En la represa, el ritme de partit va baixar una mica, però els dos equips podien haver marcat el segon. Un xut massa creuat de Ferran per part dels visitants, i una falta directe d'Eudald que va treure un defensa van ser les oportunitats més clares. Al final, un empat entre dos equips que van anar a pel partit, tot i que el Mataró va merèixer més sort després dels dos pals i el penal en contra més que dubtós.