El Juvenil del CE Mataró goleja a la F.Martorell i lluitarà per l'ascens

Partidàs dels groc-i-negres que esborren del mapa a un fluix Ferran Martorell i segueixen en zona d'ascens a Divisió d'Honor

El Juvenil del CE Mataró no va tenir rival el passat dissabte al Municipal de Mataró. La Ferran Martorell, segon classificat a molta distància del quart, la Gramanet, va veure com el Mataró els passava la mà per la cara en un partit molt complert dels groc-i-negres que van acabar golejant-los per 4 a 0 i continuen enganxats a les places que suposen l'ascens a Divisió d'Honor.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins, quan David al 14' marcava l'1 a 0. Poc es podia imaginar la F. Martorell el que encara els hi esperava. El CE Mataró va fer un partit complert en defensa, tocant molt ràpid la pilota i amb molt dinamisme. Al minut 23, una centrada de Rovira la rematava Alex a dins la xarxa avançant-se al porter visitant. No es portava ni mitja hora de matx i el Mataró ja tenia ben encarrilat un partit complicadíssim. Cinc minuts més tard, Ariño rematava fora per poc.

La Ferran Martorell estava desconeguda i fruit d'això el Mataró va fer més gran la ferida. Un contraatac a dos minuts pel final de la primera part de la mà de Pablo va servir perquè David fes una centrada que Alex va rematar de manera acrobàtica a gol.

La represa va seguir amb la mateixa tònica, tot i que els visitants van tenir més arribades a porteria. Als deu minuts, Ariño, de fort xut, enviava la pilota al travesser. El rebot el va anar a buscar Pablo que va rebre un penal tant clar com absurd del central visitant. Alex feia el seu hat-trick i sentenciava el matx. El mateix Alex va poder ampliar les diferències, però el porter visitant va evitar-ho. En l'últim quart d'hora el porter mataroní Andreu va haver d'intervenir en un parell d'ocasions, mentre que els groc-i-negres van poder ampliar la diferència però el resultat ja no es va moure.

Ara mateix hi ha un ventall d'equips molt ampli que lluita per aconseguir la quarta i la cinquena plaça que donen accés a la Divisió d'Honor. Barça B i Espanyol B (tercers i primers respectivament) no poden pujar perquè tenen el primer equip a la màxima categoria estatal, pel que els següents equips ocuparien les seves places. Ara mateix, Gramanet i Mataró serien equips de Divisió d'honor, però encara queda molta lliga i hi ha fins a cinc equips separats per només cinc punts.