Salva Fernàndez

El Juvenil del C.E. Mataró goleja als Veterans Cambrils

Els mataronins segueixen guanyant a casa després de la golejada encaixada la setmana passada a Cornellà

El Juvenil del Mataró segueix fent del Carles Padròs una visita complicada pels seus rivals. Primer va ser l'Hospitalet, i el dissabte va caure el Veterans Cambrils per un contundent 3 a 0. Els groc-i-negres van dominar de principi a fi tot el partit, però no va ser fins a la segona part que no van obrir el marcador.

El Mataró va tenir durant la primera part al jove Eudald com l'arma més perillosa de l'equip amb les seves internades per la banda dreta. El "7" mataroní va disposar al llarg de la primera part d'un parell d'ocasions molt clares que va desaprofitar de manera incomprensible. Tot i això, el Mataró no va dónar opció als Veterans, i amb l'entrada de David a la hora de joc, l'equip va sentenciar el matx. dos minuts després de la seva entrada al camp, un córner sacat per David va permetre a Ramón, sol dins de l'àrea petita, avançar als locals. Dos minuts més tards, el mateix David feia una internada per la banda esquerra que va servir per marcar, de xut creuat, el segon gol de la tarda. L'entrada al terreny de joc d'Ariño a deu minuts del final va propiciar més jugades de perill. Una passada per alt d'aquest jugador al davanter Alex no va acabar en gol per poc. Però tot seguit, El jugador mataroní va protagonitzar la jugada de la tarda: Al Controlar la pilota a la línia de tres quarts, amb un toc ràpid va trencar a tota la defensa, als que va guanyar l'esquena en escassos 10 metres. Davant la sortida del porter, Ariño va regalar-li el gol a Alex, que va establir el 3 a 0 definitiu. Aquesta victòria és molt important per l'equip després de caure golejat la setmana passada per 5 a 1 al camp del Cornellà, i serveix per continuar amb la ratxa de bons resultats a casa.