Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie perd a casa davant el Castelló

Segona derrota consecutiva de les mataronines (27-32)

Un parcial de sortida de 4 a 1, que tenia continuïtat amb el 10 a 6 que presidia el marcador quan s’arribava a l’equador de la primera meitat, semblava presagiar un bon partit del Joventut Synergie. El Castelló, però, va ajustar la defensa i ja només va encaixar cinc gols en l’últim quart d’hora abans d’arribar al descans. A la segona part, la dinàmica canviaria definitivament.

Noelia López, autora de 10 gols, va liderar la reacció del conjunt visitant. El Castelló ja gaudia d’un avantatge important a deu minuts del final (23-28) i seria capaç de mantenir-lo malgrat un últim esforç del Joventut (27-32).

Les mataronines van oferir massa facilitats en defensa i no van poder aturar el cabal ofensiu del Castelló. Ona Muñoz, una vegada més, va ser la jugadora del Joventut més inspirada en atac. Els seus 9 gols, però, van resultar insuficients per poder sumar la segona victòria del campionat. El Synergie ha perdut tres partits en quatre jornades i necessita reaccionar el proper cap de setmana a la pista de La Roca.