Un partit del Joventut Mataró.

El Joventut supera el Sant Vicenç i escala fins la tercera posició

L’equip de la capital del Maresme va ser millor que el cuer (34-27)

El Joventut Handbol Mataró ha viscut una jornada rodona. La seva victòria contra el Sant Vicenç, combinada amb la derrota del Sant Esteve Sesrovires a Sarrià, permet al conjunt mataroní guanyar una posició a la taula. Ara, quan només queda un últim cap de setmana de partits, el Joventut és tercer amb un punt més que el Sant Esteve i La Roca.

Davant el Sant Vicenç, cuer de la Primera Estatal, va ser necessari un exercici de paciència per anar imposant, mica en mica, el major potencial de l’equip. Els primers parcials de l’equip visitant van ser un miratge (2-4 i 5-6) i el Joventut ja arribava al descans amb cinc gols d’avantatge (18-13).

A la segona part, els locals van controlar la situació i encara van ampliar una mica més la diferència fins establir el definitiu 34-27. Oriol Prat, 8 gols, va ser el mataroní més inspirat de cara porteria. Jaume Pujol i Oriol Vaqué, 6 gols cadascú, també van destacar.

El Joventut pot acabar la lliga tercer però per fer-ho haurà de guanyar dissabte que ve a la pista del segon classificat, el Sant Quirze.