Un partit del Joventut Mataró.

El Joventut perd per quarta vegada consecutiva

Derrota mataronina a Sant Esteve de Palautordera (31-27)

El Joventut Handbol Mataró va tenir opcions de puntuar fins els últims minuts, però la mala dinàmica que viu l’equip va passar factura en forma d’una altra derrota. En són quatre de seguides i l’equip, amb només dos punts, no abandona la zona baixa de la classificació.

Jordi Planas, que va fer 12 gols, va ser un maldecap constant per a l’equip mataroní. De totes maneres, el Joventut va reaccionar després d’un parcial inicial molt negatiu (4-1) i arribava al descans amb avantatge (14-15). A la segona part, però, els locals tornarien a agafar les regnes i marcarien el ritme del partit sense acabar d’escapar-se en el marcador (26-24 a cinc minuts pel final).

Els mataronins no van tenir l’encert necessari per acabar de tombar el partit al seu favor. Jaume Pujol, amb 6 gols, va liderar l’atac del Joventut. Àlex Bosch en va marcar 5 i Manel Núñez i Pablo Vela 4 cadascun. L’equip de la capital del Maresme va competir, però encara necessita millorar per sortir d’aquesta mala ratxa.