Albert Canalejo

El Joventut Mataró sucumbeix a la segona part a la pista del Sarrià de Ter

Els mataronins van fer una primera part excel.lent, però no van mantenir el ritme a la segona i ho van acabar pagant amb la derrota (35-30)

El Joventut El Tot Mataró va fer un bon partit a la pista del Sarrià de Ter. Els d'Héctor del Pino van posar molta intensitat en atac, sobretot, durant la primera part, i els va servir per estar sempre per davant en el marcador. Rafa, Velasco i Fuster van estar molt encertats i es va arribar al descans amb un resultat esperançador de 15-17.

Després del descans, els locals es van posar les piles i van iniciar la remuntada. Tot i que el Joventut va augmentar l'avantatge a tres gols (16-19), els locals van començar a fer un bon joc i, aprofitant els errors dels mataronins, van passar a dominar el marcador. Aquest fet va afectar els d'Héctor del Pino, que no van jugar còmodes perdent en el marcador, la qual cosa va resultar definitiva perquè el Sarrià de Ter es fes amb el triomf (35-30).