Handbol Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Mataró segueix en ratxa i torna a guanyar

Els mataronins s'imposen al Poble Nou.

El Joventut Mataró no perd pistonada i dissabte va guanyar al Poble Nou per 24-28, en un partit que serveix per mantenir el tercer lloc i presionar al Sant Quirze, segon classificat. Els de la capital del Maresme van imposar la seva llei en un matx equilibrat que es va trencar només en el tram final.

Els mataronins van començar dominant el marcador, però ràpidament els locals van ajustar el matx i el van equilibrar: 9-9 als vint minuts. Tot i que els de la capital del Maresme van tornar a posar-se per davant, al descans tot estava obert: 13-14.

A la represa, un parcial de 3-0 col·locava per davant el Poble Nou, però l'alegria no els duraria gaire perquè a l'equador del partit tot estava equilibrat: 21-21. Els mataronins, liderats per un gran Jaume Pujol (9 gols) i Manel Núñez (7) van posar-se a to i un 0-2 en cinc minuts els deixava 23-25, per davant. En el tram final, l'equip va jugar molt més centrat i va assegurar el triomf.