Un partit d'aquesta temporada a casa.

El Joventut Handbol Mataró no pot amb La Roca

Els groc i negres perden 28-31 en un partit molt disputat.

El Joventut Handbol Mataró no va poder donar una alegria a la seva afició en un dels partits més esperats al Teresa Maria Roca, el que enfronta cada temporada a La Roca. Els dos equips tenen una gran rivalitat en diverses categories i des de fa anys, i és com un derbi dins del món de l'hanbol que val la pena veure. Malgrat això, els groc i negres van acabar perdent 28-31 davant un conjunt vallesà que va comandar el partit la major part del temps.

L'enfrontament va estar equilibrat en els primers compassos. Després d'un mínim avantatge visitant, els mataronins van empatar a cinc gols als deu minuts. En aquest punt La Roca va obrir forat i va escapar-se de tres, quatre i fins a cinc gols. Al descans, els vallesans guanyaven 11-14.

A la represa el Joventut va intentar sense èxit acostar-se al marcador. El pitjor moment va ser un parcial de 3-6 que col·locava un 16-22 difícil de remuntar al lluminós. Tot i això, els de Jordi Coma van reaccionar i van ajustar el partit: cinc gols per dos dels vallesans i 21-24 al marcador. En el tram final La Roca va tornar ampliar la diferència (23-27) i això ja va ser definitiu pels mataronins, que tot i intentar acostar-se van acabar perdent 28-31.