Imatge d'arxiu del Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Handbol Mataró ja guanya

Primera victòria del conjunt de Jordi Coma a la Primera estatal.

El Joventut Handbol Mataró ja guanya. El jove conjunt de Jordi Coma, que es troba en una temporada de transició i d'acoblament, va aconseguir superar el Sant Cugat per 31-26 en el primer partit disputat al Teresa Maria Roca. Després de perdre en la jornada inaugural, els groc i negres van fer una gran segona part amb un Juárez esplèndid (9 gols) per emportar-se els primers punts de la temporada.

El matx va estar en mans dels vallesans durant la primera part, que van aconseguir obrir escletxes al marcador de dos i tres gols en el primer tram de partit. Amb 8-11 al quart d'hora, els de Coma van retallar distàncies i al descans només perdien d'un gol: 14-15.

A la represa, la reacció va ser absoluta. Una defensa forta (només tres gols encaixats en els primers deu minuts) i la gran inspiració de Juárez, Pey i Aguilera, van permete revertir el resultat advers amb un parcial de 7-3 que posava l'equip en disposició de sumar els dos primers punts. Els mataronins van aguantar la pressió (23-21 a l'equador) i van escapar-se de quatre gols a cinc minuts per acabar per certificar un triomf important en el debut a casa.