Albert Canalejo

El Joventut El Tot perd després d'una segona meitat irregular (29-30)

Els mataronins van deixar escapar una diferència de cinc gols en un final de segona meitat on el poc encert els va condemnar a la derrota

El Joventut Handbol Mataró va deixar escapar dos punts vitals en un partit per oblidar. En una primera part de total domini vallesà, el mataró no va saber reaccionar i es va veure superat pel contrari. Una defensa ben formada per part del Sant Quirze, les precipitacions i les pèrdues de pilotes del Mataró van propiciar un parcial de 0-5 als quinze minuts de joc per acabar finalment amb un 14-16.

En canvi, als primers quinze minuts de la segona part vam veure probablement el millor Mataró de la temporada. L'inici va ser aplastant i el Sant Quirze no va saber reaccionar quan als vuit minuts, per un seguit de picabaralles, els vallesans es van quedar amb tres jugadors, fet que va aprofitar El Tot Mataró per crear la maxima diferencia del partit amb un 23-18 al minut deu de la segona i que semblava que sentenciava el partit. Quan els vallesans van recuperar la igualtat numèrica, la lluita visitant i el poc encert d'un Joventut també lluitador, es va deixar empatar el partit al minut 20. A falta de deu minuts, el Mataró veia com el partit s'havia complicat molt i els nervis els van traicionar, deixant que sis minuts després el Sant Quirze guanyés de dos.

Encara no ho donaven tot per perdut i el Mataró es mostrava insistent de cara a porta, però sense trobar el camí del gol. A falta d'un minut i amb la possesió de la pilota, el Joventut Mataró buscava l'empat que els hi suposaria un punt amarg, pero una jugada precipitada va donar la victòria per la minima (29-30) al Sant Quirze. Héctor Del Pino declara que "ha sigut falta de concentració, hem de treballar més durant les segones parts i concienciar-nos mentalment".