El Joventut El Tot Mataró reacciona i suma els tres punts a La Roca

Els d'Héctor del Pino van guanyar un partit molt igualat (31-33) gràcies a la fortalesa mental mostrada a la segona meitat

El derbi entre La Roca i el Joventut El Tot Mataró va ser vibrant. Els dos equips es jugaven molt: els locals venien de perdre contra el Granollers i els mataronins havien de guanyar si no volien despenjar-se massa a la classificació. El Tot Mataró viatjava a la roca amb la lliçó ben apresa i no es va deixar sorprendre (31-33).

Va ser un partit molt rapid i amb una defensa dura per part dels dos equips, però l'efectivitat de l'atac mataroní va permetre mantenir una diferencia de tres gols durant tota la primera part. Eduard Velasco va sorprendre amb un recital de gols, vuit en total, i desfeia la defensa de La Roca en una primera part de domini mataroní.

La segona part ens va mostrar de nou a un Mataró treballant en defensa i organitzat a dalt. El segon temps, però, va ser molt més dur. La Roca es va organitzar tàcticament i va sortir molt més forta que a la primera part, aconseguint empatar el partit al minut quinze. El Tot Mataró, tot i jugar amb quatre jugadros durant més de quatre minuts degut a unes més que criticables decissions arbitrals, va saber organitzar-se i mantenir la igualtat al marcador. La clau del partit va estar en que els vallesans mai van estar per davant en el marcador i el Joventut es troba en un moment psicolòlgic excepcional.

Part de la victòria és mèrit d'un nombrós grup de mataronins desplaçats a terres vallesanes que van animar l'equip en els moments claus i van saber aixecar els ànims dels jugadors. Héctor del Pino es mostrava molt content per la victòria del seu equip i ja pensa en el proper partit contra l'OAR Gràcia, on guanyar "és primordial", segons el tècnic.