A. Canalejo

El Joventut El Tot Mataró no aixeca el cap

Els de Del Pino van perdre a la pista del Sant Martí Adrianenc (31-24) després d'una segona part molt dolenta que recordar la jugada davant l'Eivissa

Nova derrota del Joventut El tot Mataró, aquest cop contra el sempre complicat Sant Martí Adrianenc, que venia de perdre els tres últims partits.

En uns minuts inicials molt intensos, l'equip mataroní va mostrar una imatge desconegudia fins ara en aquesta temporada; una defensa sòlida, un bon treball en atac i la gran motivació de l'equip van desbordar als de Sant Adriè del Besòs. Però aquesta empenta només va durar els primers 15 minuts del partit. Després, els mataronins es van desinflar degut a les bones aturades del porter dels locals, que ho van aprofitar per donar la volta al marcador i arribar a un 14-13 al final de la primera meitat.

A l'inici del segon temps, Eduard Velasco, màxim anotador del partit amb 7 gols, va igualar el partit, però al igual que la jornada anterior, la segona part va ser totalment de l'equip contrari, que va desfer la defensa mataronina i va poder arribar al minut 20 de la segona part amb una diferencia de 9 gols (31-22). Això va fer que l'equip mataroní es rendís i es mostrés sense cap estructura tàctica ni actitut. El partit del dissabte va ser un partit per oblidar, on la falta d'efectivitat davant la porteria contrària va marcar el transcurs del partit. Així doncs, cal mirar endavant i pensar ja en el partit del proper dissabte davant el Lanzarote, situat a la novena plaça.