Albert Canalejo

El Joventut El Tot Mataró cau amb el cap alt a la pista del Granollers

Els mataronins van plantar cara al Granollers, però no van poder repetir la gesta de la temporada passada

En un partit igualadíssim, el Joventut El Tot Mataró va realitzar un partit perfecte en defensa i només els nervis van deixar sense la victòria als mataronins. Des d'un bon inici, els groc-i-negres van sortir a totes per intentar repetir el triomf de la temporada passada. La defensa 6-0 va estar molt segura i, juntament amb un Alberto Ruiz genial sota pals, el Mataró va poder aguantar l'embestida vallesana mantenint l'igualtat al marcador durant tota la primera part (12-11).

Pel que fa a la segona meitat, el Mataró va sortir amb molta força i va aconseguir posar-se per davant vàries vegades, però els extrems vallesans anotaven amb relativa facilitat. El Tot, amb un Marc Raga recuperat i les rotacions encertades d'Hector del Pino, retallava la distància en el marcador i mantenia la igualtat. A falta de tres minuts i perdent de dos, una més que discutible decisió arbitral va enviar a la banqueta a David Pedragosa, deixant en inferioritat numèrica els mataronins, que no van poder resoldre el partit arribant a un 27-25 amb regust de victòria.

Per a alguns, una nova derrota pot ser una senyal d'alarma, però des de la graderia es veu a un equip totalment recuperat que afronta cada partit com si fos una final i que, a la segona volta, serà un dels conjunts a tenir en compte. D'aquesta manera, aprofitant la parada nadalenca, entrenaran i es centraran en el proper partit, que es jugarà la primera setmana de gener i que els enfrontarà davant el Barça a l'Eusebi Millan.