Un partit del Joventut.

El Joventut cau a Sant Quirze i acaba cinquè

Derrota contundent per tancar la temporada (30-20)

El segon classificat de la lliga, el Sant Quirze, va infligir una dura derrota al Joventut Handbol Mataró en l’última jornada del campionat de lliga a la Primera Estatal. Els mataronins perden una posició i acaben cinquens després d’una temporada que els ha consolidat a la zona alta de la taula.

A la pista del Sant Quirze, el Joventut va aguantar fins el descans. A la segona part, però, el ritme golejador del segon classificat va multiplicar les diferències entre un equip i l’altre. Els tres gols del final de la primera part (12-9) es van convertir en deu al final del partit (30-20).

De poc van servir els 5 gols de Pablo Vela o els 4 de Daniel Aguilera i Oriol Vaqué. El Sant Quirze va ajustar la defensa i va presentar més varietat de recursos en atac. Jan Bonamusa o Jaume Pujol, jugadors que normalment són una font golejadora molt important del Joventut, només van poder aportar 4 gols entre els dos.

El Joventut Handbol Mataró, doncs, tanca la temporada amb una derrota i cedint el quart lloc a La Roca. L’equip de la capital del Maresme només s’ha quedat a un punt del conjunt vallesà i del Sant Esteve Sesrovires, tercer classificat d’aquesta edició de la Primera Divisió Estatal.