El Hassany i Montané, guanyadors del 35è Cros de Mataró

Els vencedors van demostrar la seva superioritat a la primera prova del Gran Premi Català, que consta de quatre curses més

L'edició número 35 del Cros de Mataró va tenir un nivell molt bo pel que fa als resultats dels seus guanyadors. La prova mataronina era la primera de les quatre en què consta el Gran Premi Català i els seus vencedors van ser el marroquí Abdelghani El Hassany, de l'equip Carrefour, i l'atleta del FC Barcelona, Sílvia Montané.

El Hassany va començar a dominar la cursa quan s'arribava a la meitat de la mateixa i ho va fer de forma contundent. L'únic que intentava perseguir el marroquí, Adrià Garcia, del FC Barcelona, ho va acabar pagant, travessant la línia d'arribada en quarta posició. De fet, El Hassany no va tenir cap tipus de problema per deixar enrera els seus perseguidors i aconseguir el triomf final (28:25), deixant clar que el seu objectiu és guanyar el Gran Premi Català.

Pel que fa a la cursa femenina, la lluita entre Sílvia Montané i Eva Sanz (Canal ISabel II) la va guanyar l'atleta del club blaugrana sense massa problemes (14:07), demostrant que es troba en un gran moment de forma i ensenyant les cartes per fer-se també amb el triomf al final de les quatre proves.