capgros.com

El GrupClima suma una victòria per l'esperança a la pista del líder

Els d'Ivan Sanz van guanyar un equip que ja és d'OK Lliga i s'acosten a només quatre punts de l'ascens quan en resten nou en joc

L'equip mataroní es resisteix a dir adéu a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal i ho va tornar a demostrar amb una gran victòria aconseguida a la pista del Vilafranca (4-5). Els de Sanz saben que la única possibilitat de pujar passa per guanyar tots els punts que queden en joc i el líder, que va aconseguir l'ascens gràcies a la derrota del Sant Feliu, no és una excepció. Així, l'empenta i l'actitud dels jugadors del GrupClima va ser encomiable des del primer minut. Xavier González va obrir el marcador als deu minuts, però Rodrigo i Moreno van fer la volta abans de marxar al descans.

Acuña, amb una falta directa, va tornar a empatar el partit. Els mataronins no deixaven que el Vilafranca es sentís còmode i això els beneficiava. Tot i que Montserrat va tornar a posar per davant el seu equip, el GrupClima, amb un Acuña impressionant, que va fer tres gols més, va aconseguir fer la volta de nou al marcador i aconseguir una victòria que els permet seguir aspirant a tot.

La propera setmana serà clau, ja que l'Oviedo, segon amb 60 punts, s'enfronta al Tordera, tercera amb 55, mentre que Sant Feliu i Cerdanyola també juguen entre ells. Així, si els mataronins guanyen a casa el Raspeig es poden acostar moltíssim a la tercera posicióm, aprofitant els enfrontaments directes.