capgros.com

El GrupClima pateix més del compte per guanyar el cuer (4-5)

El Reus Ploms va empatar després de perdre 0-4, però Acuña va fer, a quatre minuts pel final, el gol de la victòria de l 'equip d'Ivan Sanz

Els mataronins van començar el partit disposats a sentenciar el més aviat possible el cuer de la Primera Divisió, el Reus Ploms. Als dos minuts, Ruiz va fer el 0-1, deixant clar els locals que, tot i les mínimes possibilitats que queden d'ascens, el GrupClima no arribava a perdre el temps. Així, González va fer el 0-2 als onze minuts, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Lluny de relaxar-se, l'equip que dirigeix desde la banqueta Ivan Sanz va sortir amb ganes de no haver de patir fins el final per sumar els tres punts. Acuña i Puig van fer el 0-3 i el 0-4, un resultat que semblava definitiu quan corria el minut 38, però no va ser així. Els mataronins van veure com el Reus Ploms va començar a reduir diferències fins a acabar empatant al minut 44. El cuer semblava tenir la victòria més a prop que no pas els mataronins, després de recuperar una diferència de quatre gols, però Acuña, al 46', va fer el definitiu 4-5 i el marcador ja no es va moure.

Tot i la victòria, el GrupClima Mataró continua lluny de l'OK Lliga, però ara a nou punts, després que el Tordera derrotés el Sant Feliu. De fet, aquests dos conjunts més l'Oviedo, sumen els mateixos punts. A falta de set jornades, els mataronins busquen el miracle.