El GrupClima no falla davant el San Antonio (4-2)

El segon partit d'Ivan Sanz a la banqueta mataronina també va acabar amb victòria, tot iq ue continuen els nou punts de diferència respecte l'ascens

L'equip blanc-i-blau està disposat a seguir lluitant fins l'últim moment per les opcions que encara li resten d'ascens. Així ho va posar de manifest diumenge al matí davant el San Antonio de Pamplona, a qui va derrotar amb un joc sòlid.

Era el segon partit d'Ivan Sanz a la banqueta mataronina i també es van sumar els tres punts. El GrupClima va sortir desde l'inici a deixar sentenciat l'encontre. Als vuit minuts, Acuña va fer l'1 a 0 i el mateix jugador va ampliar la diferència als cinc minuts. Tot i que els navarresos van reduir les diferències als 21 minuts, Xavier González va tornar a posar la tranquilitat entre l'afició blanc-i-blava amb el tercer gol local. El San Antonio ho intentava de totes les maneres, però l'ordre del GrupClima evitava el gol visitant, que, al final, però, va arribar als 36 minuts. Quan semblava que s'hauria de patir per la victòria, els d'Ivan Sanz van fer el quart gol, obra de Xavi González, posant les coses al seu lloc i fent que l'equip sumés tres punts que el deixen en cinquena posició.

Tot i que els mataronins continuen a nou punts de l'ascens després que el Sant Feliu i l'Oviedo guanyessin els seus respectius partits, només quatre equips estan per sobre l'equip de Sanz, que ara es cinquè classificat a Primera Divisió.