El GrupClima Mataró suma el primer triomf a la difícil pista del Cerdanyola

Els mataronins s'han aconseguit imposar al Cerdanyola gràcies als gols de González i Ruiz i a la gran actuació del porter Pere Anton Martínez (1-2)

No va ser un gran partit, el resultat ho diu tot, però sí va ser una gran victòria del GrupClima Mataró. Els d'Enric Gurt van fer, amb els punts sumats a Cerdanyola, bo l'empat aconseguit en la primera jornada de lliga davant l'Oviedo.

Els mataronins van tenir en el seu porter, Pere Anton Martínez, una de les claus del triomf a terres vallesanes. El meta, ex jugador del Cerdanyola, va fer una gran actuació i va aturar tot el que li arribava a porta. De fet, només Mestres de falta directa i al minut 30 va ser capaç de batre'l. El gol de Mestres era l'1 a 1 després que González avancés el GrupClima als 11 minuts. Ruiz, al minut 45, va fer el gol de la victòria (1-2) en un contracop que va deixar gelat el públic local.