El GrupClima Mataró sentencia el Mieres a la primera meitat (4-0)

Els mataronins van sortir molt forts i van sentenciar l'encontre amb tres gols aconseguits en dotze minuts

L'únic perill que podia aportar el Mieres al poliesportiu de Cirera era que els minuts anessin passant i el gol no arribés. D'aquesta manera, els d'Oviedo podien tenir alguna oportunitat, però els d'Ivan Sanz van evitar que això passés començant el partit molt forts.

Ja en el primer minut de partit, Acuña va inagurar el marcador, posant un 1-0 al marcador que, als deu minuts, es va convertir en 2-0, després que Puig marqués el segon gol. Puig va ser un dels junior als quals Sanz va donar minuts, a causa de les moltes lesions que afecten el GrupClima. Els més joves no van decebre i van col.laborar activament en el triomf mataroní. Acuña va ampliar l'avantatge als dotze minuts i, tot i que després del descans, els visitants ho van intentar, ja no van poder fer res per evitar la derrota. Ruiz va sentenciar definitivament al minuts 44.

Tot i sumar tres punts, els mataronins segueixen a deu del tercer classificat, l'Oviedo, que va guanyar, com també ho va fer el Sant Feliu. El líder, el Vilafranca, en canvi, va perdre a casa davant el Cee.