Marc Mayola

El GrupClima Mataró perd el liderat a la pista del Sitges

derrota dels d'Ivan Sanz que no van poder superar un rival molt fort a casa (3-2)

Després de guanyar els dos primers partits de la Primera Divisió, el CH Mataró va caure derrotat, aquest cap de setmana, a la complicada pista de CP Sitges. El partit va ser molt disputat. A la primera part, es va poder veure un gran Mataró, que va portar la iniciativa del joc amb 16 xuts a porta. Al descans, 0-1 pels d'Ivan Sanz gràcies al gol de Navarro.

Als sis minuts de la segona, Rocasalbas marcava el 0-2 i encarrilava el partit pels mataronins. El Sitges, però, va creure novament en les seves possibilitats després de transformar una rigorosa falta directe mitjançant Montserrat. Castel empatava a dos gols a 7 minuts pel final i una altra vegada Montserrat, un dels grans golejadors de la categoria, completava la remuntada del Sitges 4 minuts després. El Mataró va desaprofitar nombroses ocasions de gol davant la porteria de Domènech i va perdre el primer partit de lliga.

Després de tres jornades disputades, el GrupClima Mataró és quart a la classificació de la Primera Divisió. El proper cap de setmana, l'equip de Sanz rep el San Antonio, un dels líders de la lliga amb el Lleida i el Raspeig.