El GrupClima Mataró mostra la seva millor cara i goleja el Centro Asturiano

L'equip mataroní va ser molt superior en el seu desplaçament a Oviedo i va aconseguir una còmode victòria (5-9)

L'equip necessitava un triomf així. L'inici de campionat no està sent del tot bo i, tot i sumar els tres punts, els mataronins continuen lluny de la zona d'ascens a l'OK Lliga, però guanyar amb comoditat ha de servir els d'Enric Gurt per agafar la tranquilitat necessària per iniciar l'escalada a la classificació.

Els mataronins, desprésl d'uns dotze primers minuts igualats, als quals es va arribar amb la mínima avantatge de 2-3 després d'un gol en pròpia porta de Xavi González, van començar a escalfar motors i es van situar amb un marcador de 2 a 8 que deixava sense cap tipus d'opció el conjunt asturià. Els locals van aconseguir maquillar el marcador durant els últims minuts, però no van poder evitar una derrota merescuda.