El GrupClima Mataró ja és quart, a cinc punts de l'ascens

Els mataronins van guanyar un duríssim partit a la pista del Cee (1-2) i sumen ja cinc victòries consecutives

El cinquè triomf consecutiu va ser més complicat que els anteriors quatre. La pista del Cee va ser un obstacle enorme en el camí de la remuntada mataronina. Els d'Enric Gurt van haver de suar molt per sumar tres punts que els deixen a cinc punts del Vilafranca, tercer classificat.

L'afició local va fer tot el possible perquè el seu equip es sentís còmode i es va dedicar no només a animar-los, sinó també a increpar el GrupClima, que va haver de fer front a l'equip rival i a l'afició local. Els jugadors del Cee, a més, van ser més durs del compte amb un equip mataroní que, malgrat tot, no va desanimar-se en cap moment. El 0-0 va ser el resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, els de Gurt van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de González, que va arribar als 28 minuts. El Cee, de la zona baixa de la classificació, va empatar quan faltaven deu minuts pel final amb un gol en què la pilota no havia acabat de travessar la línia de gol. Aquesta injustícia va animar els mataronins, que no van parar mai de buscar el segon gol que els donés els tres punts. Aquest va arribar al minut 47, obra de Bartrés, que feia justícia al joc de l'equip que entrena Enric Gurt.