Marc Mayola

El GrupClima Mataró guanya un partit sense història a Madrid (2-11)

L'equip d'Ivan Sanz derrota un conjunt molt fluix i sense nivell per jugar a la Primera Divisió

El CD Santa María del Pilar no va ser rival pel GrupClima Mataró. Els madrilenys són un equip molt feble. Josep Dapena, delegat del CH Mataró, explica que "la gran majoria de clubs de la Primera Divisió Catalana són millors que el Santa María." A més, Dapena té la sensació d'estar perdent el temps amb aquests enfrontaments i assegura que "són partits que només serveixen per fer-nos gastar els diners per res".

Malgrat el lamentable estat de la pista (la bola botava molt) el Mataró va poder imposar la seva infinita superioritat tècnica i física. El porter madrileny va parar tot el que bonament va poder, però al descans el seu equip ja perdia per un contundent 2-6. A la segona part, el GrupClima va acabar d'arrodonir la golejada (2-11). Els autors dels gols van ser: Acuña (3), Bartrés (2), González (2), Rocasalbas (1), Navarro (1), Arnau (1) i Puig (1).

Tres punts més pel CH Mataró que segueix tercer, en zona d'ascens a l'OK Lliga. L'Areces, líder, i el Lleida, segon classificat, també van fer els deures, però la derrota del Sitges, precisament a la pista del Lleida, deixa el Mataró com a tercer classificat en solitari.