Marc Mayola

El GrupClima Mataró guanya el Raspeig i ja és tercer

Exhibició ofensiva del Mataró contra el Raspeig (7-4) i punxades de la majoria de rivals directes en la lluita per l'ascens

Ja avançàvem que el Raspeig és un equip que marca molts gols però que també en rep a cabassos. El partit de diumenge al poliesportiu de Cirera no va decebre a ningú. Espectacle ofensiu dels dos conjunts (11 gols en total) en el partit més golejador de la jornada.

El CH Mataró va encarrilar l'enfrontament de seguida gràcies a la sortida fulminant dels jugadors d'Ivan Sanz. Al descans, ja dominaven 4-0 i malgrat la tímida reacció dels alacantins a la segona part (4-2), el tres punts no van perillar en cap moment. El Raspeig, mitjançant el joc subterrani i l'excessiva permissivitat arbitral, va creure en la remuntada durant alguns minuts. Llavors, el Mataró va tornar a prémer l'accelerador per sentenciar el partit amb un parcial de 3-0 (7-2). En els últims minuts, el Raspeig va maquillar el marcador amb dos gols (7-4).

Jornada rodona pel GrupClima Mataró
L'equip d'Ivan Sanz ha estat el gran beneficiat de la sisena jornada de la Primera Divisió. El CH Mataró ja és tercer de la classificació, dins les places d'ascens a l'OK Lliga. A la victòria (7-4) contra el Raspeig, s'han de sumar les ensopegades de rivals directes: L'encara líder Areces, va perdre (2-1) a la pista del Cerdanyola. El Lleida, segon classificat, no va passar de l'empat (3-3) a Girona i el Sitges, quart amb els mateixos punts que el Mataró, va caure derrotat (3-1) a la pista del Vigo Stick.