Marc Mayola

El GrupClima Mataró guanya 4-3 el Vigo Stick en un gran partit d'hoquei

Els d'Ivan Sanz segueixen líders de la classificació de Primera Divisió

Els aficionats que diumenge al migdia van apropar-se al Poliesportiu de Cirera, van poder gaudir d'un gran espectacle d'hoquei sobre patins protagonitzat per dos grans equips. El GrupClima CH Mataró i el Vigo Stick CH 2001, dos ferms candidats a assolir l'ascens a l'OK Lliga.

Cap dels equips va especular amb el marcador. Catalans i gallecs van sortir a guanyar el partit conscients de la seva fortalesa com a bloc. El Mataró va controlar el joc durant pràcticament els 50 minuts. Això sí, el Vigo no renunciava a l'atac i es va avançar en el marcador als 10' mitjançant l'argentí Brandoni. Aquest gol va descentrar l'equip d'Ivan Sanz, que va perdre el control del partit momentàniament. Pere Anton Martínez, el porter mataroní, va aturar un penal als gallecs que hagués significat el 0-2. Ivan Acuña no desaprofitava una nova pena màxima, aquesta vegada a l'altre àrea, per empatar (1-1), abans d'arribar al descans.

Als dos minuts de la represa, Xavi González marcava (2-1) amb un potent tir inesperat. Sense temps per celebrar el gol, el Vigo tornava a empatar (2-2) 18 segons més tard gràcies a un altre argentí, Galvani. Poc després, Marc Navarro s'escapava de la defensa rival per velocitat i enganyava el porter visitant per marcar el 3-2.

Malgrat tot, el Vigo Stick no va tirar la tovallola i empatava de nou als 33' després d'un contraatac en superioriat que culminava Cortijo. A falta de 10' pel final, una altra vegada Marc Navarro, aprofitava una sèrie de rebots a l'interior de l'àrea per marcar el 4-3 definitiu. A partir d'aquí, Acuña va perdonar una falta directa i Balaguer, el porter català del Vigo, va fer un recital d'intervencions per evitar més gols del GrupClima Mataró.

La victòria de diumenge contra el Vigo Stick (4-3) s'ha de sumar a l'aconseguida la primera jornada de lliga (0-8 contra el Macarena). Dos partits de lliga, dues victòries pel CH Mataró que encapçala la classificació gràcies al goal average. Els d'Ivan Sanz estan empatats a sis punts amb el Lleida, el Raspeig, l'Areces i el San Antonio. El proper cap de setmana, el GrupClima té un complicat desplaçament a la pista del Sitges.