Marc Mayola

El GrupClima Mataró guanya 3-0 un Mieres molt defensiu

Els d'Ivan Sanz ja són segons de la classificació després de l'ensopegada del Lleida a Alcobendas

El GrupClima CH Mataró suma la tercera victòria consecutiva i segueix fent del Poliesportiu de Cirera una pista inexpugnable. L'equip mataroní va derrotar un Mieres que va plantejar un partit molt defensiu, confiant en el seu porter i en un ràpid contraatac per mirar de donar la sorpresa de la jornada.

El Mataró, però, va trencar la defensa asturiana ben aviat. Al minut 3, Ivan Acuña, màxim golejador de la lliga amb 12 gols, va culminar una jugada de Xavi González per obrir la llauna. Els locals van dominar el partit de cap a peus però el porter del Mieres, Luis Martínez, va tenir una actuació estel·lar i va evitar la golejada del GrupClima. Al descans, un raquític 1-0 pel Mataró.

Als 13 minuts de la segona part, Rocasalbas va marcar el gol de la tranquil·litat en una jugada molt curiosa. El tir del jugador del Mataró va rebotar a la defensa i la bola va descriure una paràbola molt estranya fins entrar a la porteria de Martínez. El mateix Rocasalbas, a sis minuts del final, va marcar el definitiu 3-0 amb un fort xut des de fora l'àrea.

El GrupClima Mataró suma tres punts més i escala una posició a la classificació de la Primera Divisió. Ara, els d'Ivan Sanz són segons amb els mateixos punts que el Lleida i a tres del líder, l'Areces. La competició s'atura un parell de setmanes pel Mataró perquè dissabte comença, a l'Argentina, el Mundial Sub-20 d'hoquei sobre patins. Roger Arnau i Jordi Bartrés jugaran aquest torneig amb la selecció espanyola.