Marc Mayola

El GrupClima Mataró goleja un dels líders de la lliga

Victòria contundent dels d'Ivan Sanz (7-0) contra el San Antonio

Els de Pamplona arribaven a Mataró compartint el liderat de la Primera Divisió amb el Lleida i el Raspeig. El GrupClima, però, va arrasar un San Antonio que no va poder fer res per evitar una golejada d'escàndol (7-0).

El CH Mataró, amb la lliçó ben apresa de la pista del Sitges, on va perdre (3-2) un partit que tenia encarrilat amb el 0-2, es va mostrar molt superior al San Antonio en totes les facetes del joc. Dos gols consecutius de Rocasalbas avançaven el Mataró abans d'arribar al descans.

A la segona part, els locals, lluny de conformar-se amb el 2-0 i especular amb el resultat, van fer una autèntica exhibició d'hoquei ofensiu per sentenciar el partit i evitar que es repetissin sorpreses desagradables.

Tres gols d'Acuña, un dels quals de penal, un tercer també de Rocasalbas i un altre de Xavi González, mitjançant una falta directa a pocs segons del final, van arrodonir un marcador espectacular.

La quarta jornada ha estat rodona pels d'Ivan Sanz. El Raspeig va perdre a la pista del Sant Feliu (7-4) i el Lleida no va passar de l'empat a Vila-seca (5-5). Amb tot, el Mataró és segon, empatat amb Areces (proper rival del GrupClima), Raspeig, Sitges i San Antonio, i a només un punt del líder de la lliga, el Lleida.