capgros.com

El GrupClima Mataró goleja sense pietat el Macarena (2-8)

Els mataronins sumen els tres punts a Sevilla i s'acosten a set de l'ascens després de l'empat del Sant Feliu i la derrota de l'Oviedo

L'equip d'Ivan Sanz no va tenir cap tipus de problema per imposar-se als sevillans. Des del primer moment, els mataronins van desplegar el seu millor joc i no van donar opcions. Als deu minuts, Bartrés havia fet el 0-1 i, als 23, Acuña ja va fer el segon. Bartrés repetiria a la mitja hora per posar un 0-3 al marcador que complicava molt les coses al Macarena.

De tota manera, els sevillans no es van rendir i van buscar la remuntada a la segona meitat, però l'empenta amb la què van jugar els locals va permetre que els de Sanz sentenciessin al contracop. González, amb tres gols, Bartrés, que va fer el seu tercer, i Acuña van arrodonir la golejada.

L'empat del Sant Feliu i la derrota de l'Oviedo a mans del Vilafranca, el líder, deixen l'equip a set punts de l'ascens, a falta de cinc jornades per l'acabament del campionat de lliga.