El GrupClima Mataró goleja en el primer triomf com a local el Reus Ploms

Els d'Enric Gurt van superar en la recta final del partit el cuer de la categoria (5-0), tot i que els resultats dels rivals directes no acompanyen

Els mataronins van acabar amb la mala ratxa de resultats a casa obtenint la primera victòria de la temporada i fent-ho de manera contundent i sense paliatius, tot i que aquesta no va arribar fins el final de l'encontre. Els de Gurt es van desfer sense problemes del cuer de la categoria, el Reus Ploms (5-0).

Els reusencs sabien molt bé quin era el seu paper i van arribar a Mataró amb la intenció de defensar-se amb intensitat i intentar aprofitar el nerviosisme local pel fet de no haver guanyat encara a casa. La defensa visitant va ser forta i els mataronins van haver de treballar dur per trencar-la. Malgrat tot, oportunitats no van faltar, però fallaven en l'últim moment. No va ser fins al minut 35 en què Bartrés va aconseguir obrir la llauna. A partir d'aquí, els mataronins es van recrear i van marcar fins a quatre gols més, obra d'Arnau, Acuña, en dues ocasions, i GOnzález, ja en el minut 49.

Tot i la victòria, els d'Enric Gurt no van poder escurçar diferències amb els tres primers classificats, Vilafranca, Oviedo i Cerdanyola, que van guanyar els seus respectius partits.