El GrupClima Mataró continua aferrant-se al somni de l'ascens

Els de Sanz van obtenir una victòria espectacular sobre el Cee (6-3) i s'han situat a sis punts de l'OK Lliga a falta de quatre partits

Continua molt complicat l'ascens. Només resten dotze punts en joc i la diferència amb el tercer classificat, el Tordera, que va superar el Sant Feliu, un rival directe, és de sis punts. Matemàticament és possible i els mataronins tenen clar que lluitaran fins el final. De fet, tenen present que la temporada passada van viure una situació similar en la qual els que ho tenien mig fet van ser ells.

Davant el Cee van demostrar que encara no han llançat la tovallola. El ritme va ser brutal i l'equip va escombrar el seu rival, que no sabia com aturar el joc mataroní. Malgrat tot, la victòria no va ser fàcil. Després de l'1 a 0 d'Acuña, el Cee va donar la volta al marcador fins a situar-se 1-2 als 18 minuts. Novament Acuña va marcar pels mataronins, que van marxar al descans amb empat a 2 al marcador.

Va ser, sobretot, en el segon temps quan els d'Ivan Sanz van mostrar la seva superioritat i no van donar opcions als visitants. Bartrés, amb dos gols, Guti i Acuña, que va tancar el marcador, van completar la victòria mataronina.

El proper rival és el líder, el Vilafranca, que va empatar al camp del Cerdanyola i, tot i que ho té tot a favor per pujar, no vol fallar dos partits consecutius. Serà un partit clau ja que Sant Feliu i Oviedo s'enfronten entre sí.