El GrupClima es complica l'ascens perdent a casa davant el Sant Feliu (3-5)

Els mataronins van perdonar a pilota parada i ho van pagar amb la derrota, que els deixa a vuit punts de la tercera posició

L'equip dirigit per Enric Gurt va veure com, quan encara no s'havia jugat ni un minut, el Sant Feliu, rival directe per l'ascens, ja s'havia avançat. Aquest fet va provocar que els mataronins sempre anessin a remolc del marcador, una circunstància que va fer menys precís el joc local i va provocar que els visitants es mostressin més còmodes. De fet, dos gols més al 20' i al 24' van posar un 0-3 molt complicat de remuntar.

Malgra tot, el GrupClima no es va enfonsar i va seguir lluitant per canviar el resultat, tot i que es va arribar amb un 1-4 preocupant al minut 29. A partir d'aquí, els mataronins van reaccionar i, amb gols d'Acuña i Ruiz, van situar-se 3-4 al marcador. Les errades a pilota parada, amb tres penalts i una falta directa fallades, van ser massa errors per un rival co mel Sant Feliu, qu, al minut 36, va sentenciar amb el cinquè gol, deixant el marcador en el definitiu 3-5. Els de Gurt hauran de millorar molt per escurçar la diferència de vuit punts que ja els separen de la tercera posició, ara ocupada per l'Oviedo.