El GrupClima cau a casa davant el Vilafranca i s'allunya de l'ascens

Els de Gurt van encaixar una derrota molt dolorosa davant un rival directe que els deixa a sis punts de l'OK Lliga

La derrota després de cinc victòries consecutives va ser amb el rival menys indicat. Els mataronins no van poder mantenir la línia de resultats de les darreres setmanes i van tornar a perdre un partit al poliesportiu de Cirera. El rival, el Vilafranca, a més, també lluita per l'ascens.

Les coses es van complicar molt ràpidament quan, als dos minuts, Renom va fer el 0-1. Malgrat tot, el GrupClima va reaccionar i va intentar igualar abans del descans, la qual cosa no va passar.

D'aquesta manera, els visitants van començar a agafar confiança i, als set minuts dels segon temps van fer el 0-2, que es va ampliar un minuts més tard amb el 0-3, un resultat molt complicat de remuntar per l'equip mataroní. Acuña va reduir diferències als 35', però l'1 a 4 dos minuts després va fer molt de mal a l'equip local. Malgrat tot, l'esperit de lluita no va desaparéixer mai i, a falta de vuit minuts pel final, el GrupClima perdia 3-4, un resultat que ja no es va moure.