capgros.com

El GrupClima AEB Mataró perd 3-0 a Olot

Les mataronines trenquen així la seva ratxa de dos victòries consecutives

El GrupClima AE Boet Mataró no va aconseguir sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada davant l'Olot i va perdre per un clar 3-0 en el partit del passat dissabte. L'equip local va ser molt superior durant tot el partit i les visitants no van plantar cara en cap moment. Molts problemes de recepció i sobretot en la construcció de l'atac van condemnar al Mataró a una derrota contundent, tot i que l'equip rival va jugar sense algunes de les jugadores titulars per culpa de lesions.

En el primer set l'Olot es va avançar gràcies a un servei flotant molt poderós que les jugadores del Boet no van poder rebre amb comoditat. A més, a la xarxa la superioritat en alçada de l'Olot tampoc va permetre atacar amb claredat. L'Olot va guanyar el set amb molta facilitat per 25 a 18. El segon set va començar amb el GrupClima per davant en el marcador, però l'avantatge, que va arribar a ser de sis punts, es va anar reduint i l'Olot va acabar guanyant el set per 25 a 21.

En el tercer set, l'entrenador local va posar en pista fins a tres jugadores juvenils, tot i això, el mal joc de les visitants no els hi va permetre superar a l'Olot que degut a les moltes lesions que ha patit en aquets inici de temporada, ocupa la zona baixa de la classificació. Tot i arribar a un final de set ajustat, (25-23) de nou els errors de recepció i les imprecisions en atac van ser decisives.