El GrupClima aconsegueix una golejada que l'acosta a la tercera posició

Sense problemes, els mataronins es van imposar al Raspeig a domicili (3-9) en una segona meitat gairebé perfecta

El Promoción Raspeig va vendre la seva derrota molt cara. Els d'Enric Gurt es van avançar als dos minuts amb un gol de Xavi Ruiz i van fer el 0-2 dos minuts més tard, quan González va batre Navedo, però els locals van aconseguir l'empat abans de marxar al descans.

En canvi, la segona meitat va ser un paseig pel GrupClima Mataró, que va imposar la seva qualitat sense problemes i va mostrar-se molt superior al seu rival. Tot i que es va arribar al minut 36 amb empat a tres, a partir del 3-4 de Xavi Ruiz ja no hi va haver cap altre equip que el mataroní. Roger Arnau, Xavi González, BArtrés, Xavi Ruiz i Oscar González van ser els autors de la resta de gols de la golejada mataronina.

Els de Gurt es troben ara en cinquena posició, tot i que amb una diferència de sis punts respecte el tercer classificat. De tota manera, els resultats d'aquesta setmana han estat propicis. L'Oviedo va caure a Tordera i el Vilafranca va empatar amb l'Areces.