El grup capdavanter de Tercera territorial no falla i segueix al Poble Nou

El Valldemia diu adéu a les seves opcions d'ascens al perdre davant el Rocafonda per 1 a 3

Queden poques jornades pel final i ningú vol claudicar abans d'hora. El Poble nou va golejar a domicili al Sant Cebrià, però aquesta victòria no els dóna més avantatge que la que ja tenien, doncs Juvesport, Llàntia, Mataronesa i Rocafonda van vèncer en els seus respectius partits i continuen lluitant per les dues places d'ascens.

Partit còmode pel Poble Nou que se li va posar molt de cara pel gol d'Abdul Khali als 5 minuts de partit. Arran d'aquest gol tan matiner, es preveia una golejada d'escàndol, però el 0-1 es va mantenir forces minuts. Tot i això,ha falta de cinc minuts pel descans per arribar al descans el Poble Nou va sentenciar el matx marcant dos gols més (Jonathan de cap i Abdul Khali després d'una passada de la mort del mateix Jona). El diversos canvis no van afectar al ritme del líder, que va ampliar l'avantage fins el 0 a 4. Tot i que el Sant Cebrià va reduïr distàncies, la superioritat del líder es va acabant fent palesa amb el resultat final de 2 a 6.

El Juvesport segueix aguantant la segona plaça després de vèncer amb dificultats a la Juventus per 1 a 0. El partit va estar igualat en tot moment. Els verds van poder avançar-se amb un remat de Silva que el porter va treure d'excel.lent aturada i amb un gol anul.lat del mateix jugador per unes mans prèvies. Tot i que a la mitja hora la Juventus es va quedar amb deu jugadors,i que a la segona part Edgar va ser expulsat per vermella directe, el Juvesport no va fer valer aquesta superioritat númerica. Un gol de Joaquin en posició dubtosa i una falta en la segona part van ser l'únic bagatge ofensiu dels locals, que van veure com la Juventus va apretar al final del partit buscant un empat que no va arribar.

El Rocafonda va deixar al Valldemia sense opcions a l'ascens al guanyar per 1 a 3. La primera part va ser dels maristes, que intentaven assetjar la porteria visitant amb pilotes llargues. Tot i això, una gran jugada de Rovira per la banda va servir a Miki per fer el 0 a 1. En la represa, el mateix Rovira, i aprofitant el refús del porter, marcava d'excel.lent vaselina marca de la casa. El Valldemia va escurçar distàncies amb un gol al contraatac, però Issac va tallar qualsevol símptoma de remuntada fent el definitiu 1 a 3.

La Mataronesa va golejar a plaer al Ronda, que va aguantar bona part del primer temps. Tot i això, Carlos i Issaka marcaven dos gols en tres minuts que, a més de ser psicològics, trencaven l'esquema defensiu dels rondencs. En la represa, Emilio, odman i dos gols més de Manolo, que va fer hat-trick, van sentenciar a un rival que només va poder marcar de penal. La Llàntia, per la seva banda, segueix enganxada als equips mataronins que lluitaran fins el final per l'ascens, després de guanyar per 3 a 1 al Palau en el derbi mataroní.

El Cirera va empatar a un amb l'Argentona in-extremis, després que els locals s'avancessin al marcador. Un partit molt igualat i amb moltes ocasions per ambdós equips. Per la seva banda, el Liverpool va guanyar amb moltes dificultats al cuer, el Sussanenc, que va jugar amb deu tot el partit. Un gol a les acaballes del matx va permetre als mataronins augmentar la distància amb la Juventus al guanyar per un justet 1 a 2.

La classificació, a falta de conèixer el resultat Llavaneres - Malgrat, és la següent:1-Poble Nou 54p. 2- Juvesport 50 p. 3- Llàntia 49p 4- Mataronesa 49p. 5- Rocafonda 48p. 6- Valldemia 40p. 7- Liverpool, 37p. 8- Cirera 32p . 9- Juventus 32p. 10- Ronda 22p. 11- Argentona, 22p. 12- Llavaneres, 17 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 1p